Image
Castor summer greetings

CEO Driessen Group kijkt terug en blikt vooruit

Body

Castor International en de Driessen Group hebben inmiddels een heel verleden samen. Ruim tien jaar geleden werd Castor International onderdeel van de Driessen Group en ook daarvoor deed Driessen al een jaar of tien de wereldwijde logistiek voor Castor. Een mooi moment voor Peter-Alexander de CEO van de Driessen Group om terug te kijken op een bijzondere samenwerking.

Castor International heeft zich, zoals eerder gezegd, het afgelopen decennium sterk ontwikkeld. De logistieke expertise van de Driessen Group heeft het bedrijf slagkracht gegeven: korte levertijden, efficiƫnte supply chain, eigen douane-afwikkeling en eigen transportmiddelen.

Terugblik

De coronacrisis heeft voor een nog nauwere samenwerking tussen Driessen Logistics en Castor International gezorgd in de supply chain. Voorraden waren krap, schepen vertrokken niet of kwamen niet op tijd aan. Bovendien stond onze personele bezetting onder druk omdat wij in het beginstadium van de Coronatijd al een pro-actief beleid voerden om mensen te testen en bij twijfel niet in te zetten. Kortom: Veel uitdagingen op verschillende fronten.

Ondanks deze uitdagingen zijn we door de unieke samenwerking in de groep erin geslaagd om op geen enkel moment nee te hoeven verkopen richting de klanten. Sterker nog, in deze roerige tijden hebben verschillende nieuwe klanten ons weten te vinden. Als voorraadhoudende groothandel beschikt Castor International over goede voorraadposities.

De toekomst

Inmiddels is de supply chain weer tot rust gekomen en durven we voorzichtig naar de toekomst te kijken. En die schatten we positief in! We verwachten een verdere groei voor Castor International. Wat de Driessen Group betreft: we zijn een derde generatie familiebedrijf dat voor de lange termijn gaat. Daarnaast geloven we in anti-cyclisch investeren. Daarom heeft de Driessen Group besloten om binnen haar faciliteiten voor Castor International dedicated afvul- en ompaklijnen te gaan installeren. Zo kunnen we de supply chain nog beter bedienen en is Castor International niet afhankelijk van andere klanten van de Driessen Group.

Peter-Alexander Driessen
CEO Driessen Group of Companies

logo driessen group of companies