Image
Coronavirus

Coronavirus en Castor International

Body

Tijdens de bijeenkomst begin dit jaar in India waren er geen Chinese gasten of sprekers aanwezig vanwege het coronavirus. Dat leek voor ons toen nog een ver-van-ons-bed-show, inmiddels kampen we in heel de wereld met de gevolgen van dit virus. 

 Sterker nog, tijdens het optekenen van deze nieuwsbrief heeft India een complete lock down afgekondigd voor het land. Dat betekent dat producties zijn gestopt en dat verschepingen niet meer mogelijk zijn. Aangezien India de grootste producent van Castorolie is, heeft dat direct grote invloed op onze dienstverlening. 

Wat betekent dit voor u? 

Uiteraard doen wij er alles aan om onze contractpartners te helpen. Voorraden worden aangesproken en er wordt volop gecommuniceerd met castorolieproducenten uit andere landen. Daarnaast doen we er alles aan om ondanks de aangescherpte eisen de leveringen bij onze klanten in Europa te krijgen. Dat vergt soms de nodige creativiteit en flexibiliteit van onze mensen, maar we doen er echt alles aan. 

We’ll keep you posted!

Wat belangrijk is om te melden, is dat de situatie van dag tot dag verandert. Wat we nu schrijven kan morgen alweer achterhaald zijn. Uiteraard houden we u zo goed mogelijk op de hoogte.