Image
Industrial

Hoe Castor International de inkoop, logistiek en verwerking van grondstoffen ontzorgt

Body

Castor International is de One-stop-shop voor bedrijven in de sectoren Food, Pharma, Feed en Chemische industrie als het gaat om de inkoop, logistiek en verwerking van grondstoffen. Dankzij hun uitgebreide netwerk van leveranciers en partners hebben we toegang tot een breed scala aan grondstoffen, waaronder Glycerine, GMS, Lecithine, Zeoliet, MPG, Castorolie, Castor Polyolen en meer. Als Supply chain manager speelt Castor International een cruciale rol in het waarborgen van een efficiƫnte en duurzame supply chain proces, waarbij de nadruk ligt op de inkoop, verwerking (toegevoegde waarde bieden) en logistiek van grondstoffen.

De specialisten bij Castor International werken samen om de klant intensief te begeleiden bij alle facetten van de inkoop en aanlevering van de grondstoffen naar keuze. We zijn ons bewust van het feit dat elke sector zijn specifieke vereisten heeft en daarom werken we samen met onze klanten om de beste oplossing te bieden. Dankzij de uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van grondstoffen inkoop en logistiek, kunnen we een ontzorgende rol spelen voor onze klanten en hen helpen het supply chain proces te verbeteren.

Bij Castor International verzorgen we niet alleen de inkoop en logistieke dienstverlening, maar ook de douaneafhandeling. Hierdoor kunnen bedrijven gerust de grondstoffen importeren en exporteren, zonder zich zorgen te hoeven maken over douaneformaliteiten. Dankzij de uitgebreide kennis en ervaring van Castor International, verloopt de douaneafhandeling soepel en efficiƫnt. Daarnaast beschikt Castor International over moderne opslagfaciliteiten waar de grondstoffen opgeslagen kunnen worden, zodat we ook het voorraadbeheer van onze klanten kunnen verzorgen.

Om te waarborgen dat de grondstoffen op tijd en op de juiste plaats zijn, verzorgt Castor International ook het transport, beheer en controle van de grondstoffen. Hierdoor kunnen bedrijven zich richten op hun corebusiness en worden ze ontzorgd in de inkoop, logistiek en verwerking van grondstoffen. Castor International zorgt er namelijk voor dat de grondstoffen op tijd en op de juiste plaats zijn, zonder dat de klant zich hier druk om hoeft te maken.

Castor International beschikt over moderne opslagfaciliteiten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Hierdoor kunnen we onze klanten een uitstekend voorraadbeheer aanbieden. Dankzij deze faciliteiten en de nauwkeurige planning en monitoring van hun voorraadbeheer, kunnen we er voor zorgen dat hun klanten altijd op tijd beschikken over de benodigde grondstoffen.

Bovendien worden de grondstoffen opgeslagen onder de beste omstandigheden zodat de kwaliteit en de houdbaarheid gegarandeerd zijn. Hierdoor kunnen bedrijven gerust zijn dat ze beschikken over grondstoffen van de hoogste kwaliteit, zonder zich zorgen te hoeven maken over de opslag en het voorraadbeheer.

Kortom, Castor International biedt een compleet en op maat gemaakt aanbod voor bedrijven in de sectoren Food, Pharma, Feed en Chemische industrie. Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van grondstoffen inkoop en logistiek, kunnen we bedrijven volledig ontzorgen en hen helpen bij het optimaliseren van hun supply chain proces.

Neem vandaag nog contact op met Castor International en ontdek hoe we u kunnen ontzorgen bij de logistiek en verwerking van grondstoffen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om de aankoop van grondstoffen, douaneafhandeling, opslag of voorraadbeheer, Castor International staat klaar om u te helpen. Bel ons nu op +31-(0)493-750604 of stuur ons een e-mail naar info@castor-international.nl en laat onze specialisten u begeleiden bij het verbeteren van uw supply chain proces.