Image
Artistic representation of a lemon

Ontdek de veelzijdigheid van citroenzuur en citraat: Hoogwaardige producten van Castor International voor voeding, dierenvoeding en farmaceutische toepassingen

Body

Bent u actief in de voedings- of drankenindustrie en op zoek naar citroenzuur en citraat van topkwaliteit? Bekijk dan het aanbod van Castor International!

Citroenzuur en citraat zijn veelgebruikte additieven in de voedingsmiddelenindustrie vanwege hun pH-regulerende eigenschappen en goede oplosbaarheid. Ze worden gebruikt in verschillende producten zoals frisdranken met bubbels, zuivelproducten, snoepgoed en zelfs vlees en zeevruchten. Castor International levert eersteklas producten die worden geproduceerd volgens GMP-protocollen en volledig in overeenstemming zijn met ISO9001, FSSC22000, koosjer en halal regelgeving.

Ons citroenzuur en citraat worden gebruikt in een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en dranken, zoals sprankelende frisdranken, sport- en energiedranken, sappen, zuivelproducten, desserts, ijs, snoepgoed, aroma's, sauzen en dressings, fruit- en groentebereidingen, bakkerijproducten, vlees en zeevruchten.

Maar wist u dat Castor International ook citroenzuur en citraat op de markt brengt voor gebruik in diervoeding en voeding voor huisdieren? Deze additieven werken als conserveringsmiddelen en verbeteren de smaak van het voer. In dierenvoeding is citroenzuur een veelgebruikt additief dat voornamelijk wordt gebruikt als vet conserveringsmiddel. Voedingsdeskundigen beschouwen dit ingrediënt namelijk als een natuurlijke stof met goede effecten op de gezondheid en het welzijn van gezelschapsdieren.

We bieden citroenzuur en citraat aan die worden geproduceerd volgens de FAMI-QS-vereisten en GMP+ certificering. Deze additieven werken als conserveringsmiddelen en verbeteren de smaak van het voer. Daarnaast ze bevorderen ook de calcium- en fosforopname bij legkippen en vleeskuikens. Dit leidt tot een betere kwaliteit van de eierschalen en een verminderd gebruik van minerale fosfaten.

Castor International levert ook citroenzuur en citraat voor technische toepassingen of als tussenproduct in een chemisch proces. Deze additieven hebben diverse industriële of technische toepassingen. Denk hierbij aan vaatwastabletten, detergenten, gewasbescherming en meststoffen, kleefstoffen, afdichtingsmiddelen en bouwchemicaliën, coatings, papier en papieradditieven, fijnchemicaliën, kunststoffen, polymeren en weekmakers, textielafwerking en leer.

Zelfs als u in de farmaceutische industrie werkt, kunt u bij Castor International terecht! We werken samen met een van de toonaangevende producenten om citroenzuur en citraat van topkwaliteit te leveren. Van farmaceutische producten en nutraceutica tot OTC-producten en producten voor persoonlijke verzorging. Ze voorkomen de afbraak van actieve ingrediënten en behouden de kwaliteit en effectiviteit van vloeibare formules. Deze veelzijdige ingrediënten spelen een cruciale rol in de formulering en stabiliteit van tal van producten dankzij hun pH-regeling, stabiliteit, oplosbaarheid, bruisen en zelfs smaakeigenschappen.

Bij Castor International zijn we er trots op dat we citroenzuur en citraat van hoge kwaliteit leveren voor verschillende industrieën. En dat allemaal overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Met een sterke focus op kwaliteit en naleving van de industrienormen biedt Castor International oplossingen op maat voor specifieke behoeften en toepassingen. Of u nu citroenzuur nodig hebt als smaakstof in voedingsproducten, als conserveermiddel in diervoeding of als tussenproduct in een chemisch proces, bij Castor International bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.